Aktuelt

Bomkursus
Da året gik på hæld og vi skrev december, var der bomkursus med Pauline Preston i Revsø og Omegns Rideklub. Det blev holdt sammen med Sønderjyllands Fjordhesteforening.

Udflugt til Kirstinelyst
I novembers kulde var der udflugt til Kirstinelyst, hvor vi fik lov til at se de flotte stalde og heste deroppe.

Rævehalejagt i Frederikshåb Plantage
Årets rævehalejagt var 11. september. Det var i år bestyrelsen der havde arrangeret foretagendet, og det blev en flot tur på heden og i skoven ved Frederikshåb plantage.

Årets opløb blev vundet af Camilla Mortensen for juniorerne og Niels Mortensen for seniorerne. Årets ræv blev Coco Magnusson.

Følskue & Triple Cup 2016
Følskuets deltagertal var beskedent men udsøgt. Der var 2 hingsteføl og 5 hoppeføl, og dagens bedste føl blev hoppeføllet Brødsgaards Olympia. Triple Cup blev i 2016 (igen) vundet af Pernille B. Hilker og Stald Kiels Novelle. På andenpladsen fandt vi Mette Kofoed og Gaia, og som tredje placerede Louise Mandrup og Mandrups Isabella.

Resultater fra både følskue og Triple Cup.

Bestyrelsen havde valgt at flytte arrangementet til Egtved Rideskole i år, af hensyn til vind og vejr, som jo er uforudsigeligt i de danske somre. Det viste sig at være en god beslutning, da himlens sluser åbnede sig da rytterne var i deres stiveste puds.